Stare de conflict intre Meryem Uzerli si producatori

Cei care iubesc si urmaresc serialul - fenomen Suleyman Magnificul au observat ca indragita actrita Meryem Uzerli care are un rol esential in serial are un look schimbat in ultima perioada. Insa un look care nu o avantajeaza deloc, caci arata ca, in ultima perioada a pus cam multe kg pe ea.


Frumoasa şi indragita actrita a plecat in vacanta, de unde s-a intors mai plinuta cu aproape 10 kilograme, lucru care i-a adus la disperare pe producatorii serialului deoarece nu mai incapea in costumele deja facute pentru silueta ei.

Din nefericire pentru Meryem dar şi pentru echipa de filmare, kilogramele acumulate de catre actrita nu pot fi uşor trecute cu vederea. În primul rand, pentru ca nu se pot croi alte rochii din cauza ca materialele folosite sunt extreme de costisitoare, ne mai punand la socoteala şi timpul in care ar trebui facute.
În al doilea rand, daca ar apela la solutia salvatoare ca Meryem sa foloseasca hainele pe care le-a purtat in perioada cand era insarcinata in serial, ar da de banuit telespectatorilor, care sunt foarte atenti la toate detaliile.

Aşa ca producatorii au somat-o pe actrita sa slabeasca in cel mai scurt timp posibil pentru a incapea in hainele croite special pentru silueta ei. Actrita s-a pus deja pe treaba şi efectele nu intarzie sa apara deoarece deja a mai slabit cateva kilograme.

Mai multe informatii despre

Date biografice ale lui Meryem Uzerli frumoasa interpreta din "Suleyman Magnificul - sub domnia iubirii "


  Burak Ozcivit atractia femeilor care se uita la Suleyman Magnificul

 

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال