Noua Casnica de la Masterchef - Ana Nicoleta Matea

Se pare ca romanii iubesc tare scandalul si personalele care fac valva, iar cei din media nu pot rata aceasta sansa de a promova duduile cu gura mare si puse mereu pe harta si mistouri.



 
Mergand pe aceasta reteta de succes iata ca la Masterchef a aparut o noua "casnica" - Ana Nicoleta Matea. Spre deosebire insa de predecesoarea sa aceasta a avut aparitii in reviste de succes cum ar fi FHM.
Noua casnica care s-a facut remarcata prin cateva remarci rautacioase la adresa contracandidatilor sai si prin faptul ca a inceput sa rada atunci cand o alta tanara era certata de Chefi nu este la prima aparitie publica, in septembrie anul trecut ea aparand in paginile revistei FHM. Urmarind pozele din FHM putem spune ca e o tipa buna de tot. Sa vedem totusi prestatia ei din cadrul concursului.


Cred ca incep sa imi placa fumatoarele, mai ales una ca cea de mai jos.

Andreea Moldovan, sotia lui DJ Optick - fosta "casnica" a reusit sa starneasca cele mai multe controverse de-a lungul concursului MasterChef de anul trecut, fiind una din cele mai mediatizate concurente din acea editie. Sa vedem cum se va descurca anul acesta noua "casnica"


Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال