Bancul zilei

O femeie vine acasa si-i zice sotului:
"Îti amintesti de toate durerile de cap pe care le-am avut în ultima vreme? Ei bine, nu le mai am."
"Cum ai reusit sa scapi de ele?"
Sotia îi raspunde:
"Una dintre prietenele mele mi-a recomandat sa fac terapie prin hipnoza la specialist... trebuie doar sa stau în fata unei oglinzi, sa ma holbez la mine însami si sa-mi repet ''Nu am nici o durere de cap; Nu am nici o durere de cap; Nu am nici o durere de cap."Si a mers! Durerile de cap au disparut.."
Sotul a replicat, "Ei bine, ma bucur sa aud asta."
Atunci sotia-i spune :
"Stii, tu nu ai prea fost un "macho" în pat în ultima vreme. Nu ai mai avut chef de sex cu mine mai deloc. De ce nu te duci si tu sa faci terapie, sa vezi daca nu poate specialistul sa te ajute în aceasta problema?"
Sotul a fost de acord sa încerce.
Dupa consultatie, sotul vine acasa, îsi rupe hainele, îsi ridica în brate sotia si o duce în dormitor. O pune pe pat si-i spune: "Nu misca, ma întorc imediat." Se duce în baie la oglinda, se reîntoarce dupa câteva minute sare în pat si face dragoste pasional cu sotia sa, asa cum nu o mai facuse niciodata.
Nevasta-sa e uluita, "Iubitule, a fost minunat!" Barbatul îi spune "Nu misca, ma întorc imediat." Se întoarce în baie, sta câteva minute, se întoarce în dormitor si runda a doua a fost mai buna chiar si decât prima oara. Sotia ramâne ametita si extaziata.
Barbatul îi spune din nou, "Nu misca, ma întorc imediat." Si se întoarce iar în baie. De data asta, sotia , împinsa de curiozitate, îl urmeaza în liniste si acolo, în baie, îl vede stând în fata oglinzii si repetând: "Ea nu este sotia mea. Ea nu este sotia mea. Ea e o blonda sexi cu cracii lungi!"


Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال