Kizomba Dance - cele mai provocatoare miscari de fund - uluitoare

Kizomba este un dans derivat direct din muzica Zouk si este unul dintre cele mai populare genuri de dans si de muzica creat in Angola. Stilul de dans kizomba este cantat in portugheza si a fost dezvoltat la inceputul anilor 90. Acesta este o fuziune de semba (predecesorul de samba), cu stilul muzicii Zouk din Insulele Caraibe franceze.


Kizomba Dance este cunoscut pentru ritmul lent, puternic, oarecum aspru, dar senzual, rezultat al percuţiei electronice. Acesta este dansat in pereche, foarte lin si incet, cu priza lejera. Este nevoie de o oarecare flexibilitate a genunchilor, avand in vedere frecventa miscarilor de unduire a corpului in sus si in jos executate de cei doi dansatori.


Influenţa variantei angoleze de Kizomba se resimte in cele mai multe ţari vorbitoare de limba portugheza din Africa, dar si in Portugalia (in special, in Lisabona si suburbiile inconjuratoare, cum ar fi Amadora sau Almada), unde comunitaţile de imigranţi au infiintat cluburi centrate pe un nou stil, reimprospatat, de Kizomba.
 Videoclipul de mai jos cu Sara Lopez si Albir Rojas a adus o reclama puternica acestui stiul de dans, modul in care Sara Lopez danseaza lasand cu gura cascata o multime de barbati. Pe net o sa gasiti o multime de variante ale aceluiasi videoclip - sper ca cea pe care am ales-o eu sa fie de o calitate superioara.


Cei doi dansatori sunt cei mai cunoscuti, si asta datorita promovarii intense prin cluburi a acestui stil de dans. Iata in continuare un nou dans al Sarei Lopez si al lui Albir Rojas

Mai puteti citi si

Merryem Uzerli interpreta lui Hurrem va fi inlocuita din toamna

Versurile si videoclipul melodiei lui Nicole Cherry - Memories

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال