Una din romancile care au cucerit lumea - Andreea Diaconu

Andreea Diaconu este una din ultimile frumuseti autohtone care au cucerit lumea, pozand pentru firme de renume, si participand la defilarile acestora. Printre numele inportante pentru care a facut reclama se numara: D&G, Vivienne Westwood, Elie Saab, Oscar De La Renta, Monique Lhuillier, dar si pentru non-conformistii Phillip Lim, Hussein Chalayan, Issey Miyake, Christopher Kane.


  Andreea Diaconu a realizat un pictorial extraordinar pentru Vogue Italia, pozele finale fiind laudate pe toate site-urile de profil.


 Ca un cadou pentru ziua sa de nastere, care a implinit de curand 21 de ani, celebra revista a hotarat ca aceasta sa apara pe coperta sa


 Andreea a inceput să defileze in 2006, în Bucuresti, insa afirmarea sa s-a facut anul acesta cand a defilat pentru Chanel, Christian Dior si Salvatore Ferragamo. Lovitura cea mai mare a obtinut-o in aprilie cand a aparut in catalogul Victoria's Secret. Pentru pasionatii de date romanca are 1,78 metri si marimile preferate de casele de moda, 83-59-88.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال