Meryem Uzerli revine in Turcia intr-o noua productie

Meryem Uzerli cea care s-a facut celebra dupa ce a dat viata personajului Hurreim,  se pregateste sa isi negocieze reintoarcerea in Turcia, dar nu in serialul "Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii", ci într-o noua productie cinematografica. Reintoarcerea nu va fi chiar acum, e drept, pentru ca inca nu se simte complet restabilita, ci mai spre iarna.
Aceasta a inceput sa analizeze deja scenariile care i se trimit pe banda rulanta si, deocamdata, s-ar fi oprit la un proiect cinematografic de televiziune in care l-ar avea ca partener pe actorul Kıvanç Tatlıtuğ, cunoscut telespectatorilor din Romania din serialele "Iubire ascunsa" si "Iubire de argint".


Se pare ca pretentiile lui Meryem, s-au marit aceasta dorind un salariu de 25.000 de euro pe episod ( de la 12.500 de euro, cat primea pe vremea lui "Suleyman"), un program de  de lucru de patru zile pe saptamana si un sezon de doar 20 de episoade, fata de 30, cate avea un sezon de "Suleyman Magnificul". Daca producatorii noului film ii vor accepta conditiile, Meryem s-ar putea intoarce pe platourile de filmare in februarie 2014, urmand sa se dedice acestui proiect pana in septembrie 2014.

Mai puteti citi si:

Meryem Uzerli interpreta lui Hurrem din Suleyman Magnificul va fi inlocuita


  Burak Ozcivit atractia femeilor care se uita la Suleyman Magnificul

 

 

 



Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال