Jean-Claude Van Damme spagat real pe doua masini in mers

Cred că toată lumea știe de șpagatul lui Jean-Claude Van Damme, acesta făcand-ul celebru pe actorul belgian. Ajuns la 53 de ani  Van Damme a ținut să iși arate extraordinara sa flexibilitate, apărand,  intr-o reclamă la camioane, făcand şpagatul pe două mașini aflate în mişcare.


Potrivit Daily Mail, Jean-Claude Van Damme a arătat prin această cascadorie inedită că a rămas la fel de suplu ca în tinereţe. Cu braţele încrucişate, el îşi menţine echilibrul, în şpagat perfect, pe două camioane în plină mişcare, care rulează pe o şosea ce pare să fie o pistă de curse.

"Am avut urcuşuri şi coborâşuri în viaţă. Am avut partea mea de drum accidentat şi de vânturi puternice. Ele m-au făcut să fiu ceea ce sunt astăzi. Acum, stau aici în faţa voastră. Ceea ce vedeţi este un trup clădit pentru a fi perfect. O pereche de picioare construite pentru a sfida legile fizicii şi un mental care stăpâneşte la perfecţie cel mai legendar dintre şpagate", spune Van Damme în reclamă.



Spotul publicitar continuă apoi cu vocea naratorului care spune: "Acest test a fost conceput pentru a demonstra stabilitatea şi precizia sistemului de direcţie Volvo Dynamic. A fost realizat de o echipă de profesionişti într-o zonă închisă pentru public".

Potrivit reprezentanţilor Volvo, deşi anumite echipamente de siguranţă folosite în timpul filmărilor au fost îndepărtate ulterior în studioul de montaj cu ajutorul programelor de grafică digitală, niciun artificiu computerizat nu a fost folosit în cazul camerelor de filmat, iar cascadoria a fost cât se poate de autentică.




Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال