Se impute treaba si in media

Postul Acasă  s-ar putea să nu mai emită de la 1 ianuarie 2014 sau să existe varianta optimistă, acesta să emită sub alt nume. Se pare că televiziunea specializată în difuzarea de telenovele româneşti şi străine și care de o buna bucată de timp era pe pierderi, va fi cumpărată de alţi investitori şi că o parte dintre oamenii care lucrează acolo vor fi concediaţi.

 O parte dintre anagajaţi au fost deja concediaţi, si se pare că nici angajații vedeta nu stau prea pe roze, existand șanse mari ca și aceștia să părăsească postul.


Cabral şi Andreea Ibaka, Dan Cruceru şi Ioana Maria Moldovan, Mircea Solcanu, Elena Lasconi, Olivia Steer, Nicoleta Luciu şi Daniel Max Dragomir şi mulţi alţii ar putea rămâne fără slujbe, dacă postul s-ar închide de la 1 ianuarie şi dacă nu vor primi alte emisiuni la canalul-frate din trust, PRO TV.
Pe 2 februarie Acasă Tv ar fi implinit 16 ani, postul fiind lansat pe 2 februarie 1998 și fiind un canal de nișă destinat in special femeilor. Denumirea lui inițială a fost Familia TV , insa numele i s-a schimbat în ACASĂ şi a fost postul care a lansat o mulţime de vedete şi care a lansat prima telenovelă românească, „Numai iubirea", în 2004. De atunci, tot la ACASĂ s-au lansat şi alte telenovele de succes precum „Inimă de ţigan", „Regina" sau „Iubire şi onoare".
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال