O reclama la bere ii aduce 3 milioane de dolari lui Arnold Schwarzenegger

Dupa cum se stie Super Bowl-ul american reprezinta varful audientei in domeniul sportiv din America si nu numai. De aceea bataia pe secundele de reclama din timpul partidei este acerba, sumele vehiculate fiind de ordinul milioanelor. Astfel fiecare pentru fiecare spot prezentat advertiseri platesc 4 milioane de dolari.


Insa nu numai cei care se ocupa de Super Bowl o duc bine cu incasarile ci si actorii care joaca in reclamele care vor fi prezentate.
De exemplu actorul Arnold Schwarzenegger va primi un onorariu de 3 milioane de dolari pentru a juca intr-un ul din spoturile care va fi difuzata in timpul galei Super Bowl. Arnold va face reclama cunoscutei marci de bere Bud Lights.

reclama super bowl 2014 cu arnold

"Arnold a filmat o serie de reclame in Japonia, dar ele nu au nicio legatura cu piata americana. Faptul ca l-au convins sa promoveze o marca de bere reprezinta o reuşita majora pentru reprezentantii brandului Bud Light", a declarat o sursa citata de New York Post, informeaza femalefirst.co.uk.

SodaStream va difuza o reclama cu Scarlett Johansson in al patrulea sfert al finalei campionatului national de fotbal american, iar Lawrence Fishburne interpreteaza din nou celebrul sau rol din trilogia "Matrix", Morpheus, intr-o reclama a grupului Kia Motors pentru cel mai recent model lansat de acest constructor auto, automobilul sedan K900. Se crede ca acest clip va fi o parodie dupa o scena din primul film al trilogiei "Matrix".
Iata in continuare un top cu reclame difuzare in timpul Super Bowl 2013
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال