S-ar parea ca GSP TV se inchide in curand

Se pare ca nici postul de sport al celor de la trustul Intact nu mergebine deloc iar acesta se va închide în următoarea perioadă. la momentul actual este doar un zvon insa multe din aceste zvonuri s-au adeverit pana acum.


Postul îşi va schimba complet formatul şi publicul. Una dintre variantele vehiculate în acest moment este ca în locul canalului de sport acesta să devină ZU TV, postul de televiziune al Radio ZU. În acest caz, noul director al postului va fi numit Mihai Morar, actual moderator şi prezentator la Radio ZU şi Antena Stars.

postul gsp tv se inchide in curand

GSP TV a fost lansat pe 26 iulie 2008, atunci cînd postul a cîştigat alături de consorţiul RCS&RDS drepturile de televizare ale meciurilor din Liga 1. GSP TV a fost împărţit la început în trei canale, pentru a putea difuza toate cele 9 partide din campionatul intern, dar după o perioadă din cauza unor tensiuni cu partenerul şi din cauza datoriilor foarte mari, postul a cedat drepturile de televizare celor de la DigiSport, canalul de sport al celor de la RCS&RDS.
In momentul actual GSP TV transmite mult iubitele meciuri din UFC
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال