Vedeti cand se va vedea Game of Thrones IV pe micile ecrane

Filmările pentru Sezonul 4 al serialului de succes Game Of Thrones sunt în plină desfăşurare, acest sezon putand fi vizionat pe micile ecrane din primavara acestui an. Cei de la HBO au fost prezenţi anul trecut la convenţia Comic-Con din San Diego.


Aici a fost lansat un trailer ce aduce in prim plan toate personajele dispărute de-a lungul celor trei sezoane ale serialului.

game of thrones IV se va vedea pe micile ecrane pe HBO din aprilie 2014

Echipa formată din Kit Harington, Richard Madden, Emilia Clarke, scriitorul George RR Martin alături de creatorii David Benioff și DB Weiss, au analizat serios evenimentele petrecute în Sezonul 3, mai ales că fanii au fost interesaţi de episodul în care au dispărut unele din cele mai populare personaje ale serialului.

game of thrones - premiera in aprilie pentru sezonul IV

Întrebat de ce toată lumea trebuie să moară în acest serial, George R.R. Martin a răspuns:
-"Pentru a ne asigura că vor fi întotdeauna noi oportunități de locuri de muncă pentru actori și actrițe. Nu e vorba doar de mine aici, deşi recunosc, o parte din vină e a mea, sunt însetat de sânge ".

Premiera Sezonului 4 va fi pe 6 aprilie 2014, acesta putând fi vizionat pe HBO. In continuare vă invit să vă bucuraţi de clipul de mai jos care trece in revista toate personajele care au murit in serial.

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال