Mircea Solcanu dat afara de la Acasa TV - asa e cand vorbesti fara sa gandesti

Pana la urma Mircea Solcanu a fost concediat de cei de la Acasa TV dupa gafa facuta de acesta saptamana trecuta. Acesta a postat pe Facebook un mesaj dur adresat parintilor copilului ucis de maidanezi, mesaj in care le dorea nici mai mult nici mai putin decat moartea celuilalt copil al acestora.


Iata o portiune din mesajul postat pe Facebook:
Sper, însă, ca Bunul Dumnezeu să vă ia si celălalt copil, nu sunteti demni să cresteti copii, pentru ca mai apoi să-i învătati să fie cruzi cu animalele. Ce educate oferit copilului când voi doi scelerati vă ocupati Viata cu raportarea paginilor de pe Facebook care apartin iubitorilor de animale?!? Acelasi timp să-l folositi mai des în educatia copilului care a rămas. Ce semănati aia o să culeget! Cum v-ati imaginat că lasă Dumnezeu asa Înger să-i otrăviti sufletul cu ura voastră?!? Nu l-a lăsat, dar atentie o să-l ia si pe celălalt si nu trebuie să-l mănânce vreun catel, există si cancer si leucemie si tetrapareză.
Sublinierea este a mea, caci nu cred ca am vazut asemenea "urare" pana acum, mai ales ca e facuta de un om de televiziune, adica de o persoana care ar trebui sa fie un formator de opinie. Scuzele pe care le-a cerut sunt de prisos si cred ca daca ai numai un neuron e bine sa stai acasa si sa iti vezi de ale tale.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال