Ce jurat de la X Factor a fost dat afara

Schimbari majore in componentele juriilor de la cateva emisiuni de top de la noi. Cei de la Vocea Romaniei se confrunta cu o situatie nasoala, dupa ce Brenciu a hotarat sa plece la concurenta. Se pare ca si echipa de la Dansez pentru tine ar avea probleme. Si nici cei de la X Factor nu stau prea bine, caci noul sezon al mega-show-ului X Factor va începe cu o schimbare neprevăzută în juriu, dupa ce unul din jurati a suparat pe boşii din Băneasa care au decis rezilierea contractului şi eliminarea artistului din echipă.

Juriul concursului X Factor de la Antena 1


Prima ediţie a show-ului X-Factor a fost prezentată de Mihai Morar, Adi Sînă şi Paula Seling, o formulă care nu a  succesul pe care si l-au dorit producătorii. Au fost cu toţii înlocuiţi şi scaunele de juraţi au fost ocupate de Dan Bittman, Cheloo şi Delia Matache.
Iata ca, după încă două ediţii, a venit rândul liderului de la Holograf să... zboare din schemă.
 Eliminarea lui din schemă nu are nicio legătură cu prestaţia profesională. Bittman a acceptat o colaborare cu un alt post de televiziune acesta batand palma cu cei de la KanalD pentru un rol intr-un serial TV.
Cei de la Antene au concluzionat că, asociindu-se cu un alt brand din zona audio-vizualului, Dan Bittman nu mai respectă standardele de imagine impuse de parteneriatul lor şi i-au întrerupt contractul.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال