The Equalizer (2014) - trailer

Intotdeauna trecutul pe care vom incerca să îl dăm uitării ne va ajunge din urmă, și ne va răscoli viața actuală. Așa pătește și  McCall (interpretat de Denzel Washington), un bărbat care crede că a scăpat de negura trecutului şi că va putea duce de-acum o viaţă liniştită.

Spiritul de dreptate și calitățile posedate in ale mânuirii armelor precum și cunostintele de arte martiale il determină pe McCall să nu stea deoparte când  o întâlneşte pe Teri (Chloë Grace Moretz), o tânără aflată sub controlul unor violenţi gangsteri ruşi, el simțind nevoia să o ajute, incercând să o scape din ghearele lor.

 The Equalizer cu Denzel Washington

Nevoia de a face dreptate ii dă un impuls să ajute mai multe persoane aflate în dificultate. Un film violent despre nedreptate și dreptate, despre mafia rusă și cei care lucrează pentru ea, despre cei care incearcă să aducă un echilibru în lupta dintre bine și rău. Un film ăn care Denzel Washington se mișcă excelent în scenele de lupte și care te ține în fata ecranului până la sfârșit.


Regia este semnată de Antoine Fuqua în distribuția filmului găsind actorii Melissa Leo, Denzel Washington, Chloë Grace Moretz, Bill Pullman.  Filmul a inceput să ruleze în România incepând cu luna septembrie 2014.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال