Reclama adsense sus

Navigation

Concert ZOB si The Crazy Plumbers pe 20 februarie Subsol Club Brasov

Concert ZOB si The Crazy Plumbers


20 februarie Subsol Club Brasov

The Crazy Plumbers se alatura celor de la ZOB pentru concertul din Brasov 20 februarie 2015 se anunta o seara lunga la Subsol Club din Brasov. Evenimentul se completeaza cu un concert The Crazy Plumbers si cu un after party pana dimineata intercalat de concertul ZOB deja anuntat !

Concert Zob pe 20 februarie in Brasov


The Crazy Plumbers
Formaţia The Crazy Plumbers a fost înfiinţat în 2012 din iniţiativa lui Levi (fost chitarist al formaţiei Recycle Bin din București) împreună cu Tamas la contrabas şi Moha la tobe. La început stilul abordat de cei trei a fost rockabilly, dar în scurt timp acesta s-a transformat în psychobilly. După ce trupa s-a completat cu încă o chitară în persoana lui Denver, The Crazy Plumbers a început o serie de concerte. Prima apariţie a formaţiei a avut loc în iunie 2012 lângă Vaslui la festivalul Open Camp după care a urmat mai multe concerte prin țară, la întâlniri de motociclişt, şi festivalul Pokefest din Bucureşti.
În 2013 Tamas pleacă din trupă, lăsând pe ceilalți în mijlocul înregistrărilor. Soarta formației a fost inceartă până în ianuarie 2014, când după o serie de tentative eșuate de a găsii contrabasist, Levi trece la acest instrument. De atunci The Crazy Plumbers a continuat în formulă de trio, care se pare că a fost ceea mai bună soluție. Ca dovadă, în 2014 formația a susținut 25 de concerte în țară.
După un an de concerte în această formulă, momentul de față, trupa lucrează la primul său material care va cuprinde nouă compoziţii proprii şi trei coveruri psychobilly după Johnny Cash, Elvis Presley şi Nancy Sinatra.

Scopul trupei este în primul rând de a promova stilul psychobilly, un stil underground foarte popular în Europa, dar bineînţeles să şi cânte în cât mai multe locuri din ţară.
Un eveniment sustinut de: Romanian Rock Radio

Support Act: 20 lei
Rezervari: 0722-892.356
Fb event: https://www.facebook.com/events/773193769385228/
Video ZOB
http://www.youtube.com/watch?v=J3LGdo0n9zQ
Share

Post A Comment: