Concertul lui Robbie Williams - video complet

Concertul lui Robbie Williams s-a dorit a fi evenimentul anului în România. Si poate, dacă organizarea nu ar fi lăsat de dorit asta și ar fi fost. Insă din păcate noi românii, ca întotdeauna, dam cu mucii în fasole. Partea prostă e că organizarea asta este peste tot la noi, în economie, în invățământ etc.



 

Peste 60.000 de persoane și-au cumpărat bilete, iar alte câteva mii, s-au strâns pe lângă Piața Constituției ca să asculte melodiile.
Ca la fiecare concert de o asemenea anvergură, organizatorii nu le-au permis spectatorilor să intre cu sticle de apă sau de suc iar spectatorii care avea aşa ceva, erau obligaţi să le lase la intrare. O dată intraţi, cei care şi-au dorit să-şi potolească setea nu au avut decât o singură şansă: să stea la cozi.
La prima coadă, s-a stat pentru a cumpăra un card pe care fiecare punea ce sumă de bani dorea. Cei care nu consumau toată suma puteau primi înapoi restul până în ora 23:00 dacă, desigur, stăteau la coadă.
După ce a cumpărat respectivul card, spectatorul trebuia să stea la coada unei gherete, pentru a cumpăra ce dorea. 
Robbie Williams s-a declarat socat sa aiba atatia admiratori in Romania. Asa ca le-a oferit un concert de neuitat. Cantaretul l-a invitat pe tatal sau pe scena si au fredonat impreuna "A better man".
Prestatia lui Robbie Williams a fost de nota 10 iar cei care doresc sa o vada aveti mai jos doua filmulete care prezinta intregul concert din 17.07.2015.  


Mai jos este partea a doua a concertului


Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال