Program liga 1 etapa 2 - cote pariuri

Iata ca deja s-a scurs o etapa din liga 1 in noua varianta, cea cu 14 echipe si doua grupe finale. Prima etapa a consemnat 6 rezultate de egalitate, doar unul din meciuri terminandu-se cu victoria oaspetilor. Cei care ar fi jucat aceste egaluri la pariuri ar fi obtinut o cota finala de 2806, ceea ce inseamna un castig consistent chiar daca biletul ar fi fost jucat la miza mica (la 5 lei castigul ar fi fost de 14030 lei brut)


Iata in continuare programul etapei a doua a ligii 1 impreuna cu cotele la pariuri de la casa bet365.
De remarcat cateva meciuri, cum este cel dintre Dinamo si CSU Craiova care in alte vremuri ar fi fost un derby, jocul dintre Pandurii Tg Jiu si Steaua precum si meciul dintre Astra Giurgiu si ASA TG Mures. 

Cotele la pariuri liga 1 etapa 2
Dinamo este intr-o reconstructie de durata, care tine de vreo 2 ani si care cred ca nu va avea finalitate chiar asa de rapid. Dinamovisti vor juca cu Craiova care ramane aceeasi echipa cu suporteri sbuciumati care vor multe insa care obtin putin. Campionatul trecut rezultatele craiovenilor au alternat asa ca e de urmarit cum vor evolua anul asta. Astra a pornit cu dreptul campania europeana castigand meciul din deplasare jucat cu Inverness.
Este urmarit daca rezultatele de egalitate vor persista si etapa asta. Chiar sunt curios
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال