Activare internet Digi mobil pe Nokia Lumia cu Windows Phone 8.1

Ghid activare internet mobil Nokia 630 Lumia Dual SIM

Foarte multe persoane din cele care au internet mobil de la Digi au ajuns in posesia unor telefoane din seria Nokia Lumia care au ca sistem de operare Windows Phone 8.1


Iata in continuare cum se fac setarile pentru a putea avea internet mobil de la Digi pe un telefin dual sim Nokia Lumia 630
Acceseaza meniul telefonului prin Slide(Translatie) in partea stanga pe ecranul principal.


Culisati pana ajungeti la Settings - aplicatiile sunt in ordine alfabetica.

 

Deruleaza prin meniu si acceseaza Settings (Setari), Cellular+SIM si selecteaza Sim-ul dorit.

Cum selectam SIM-ul dorit din setari la Nokia Lumia 630

Cum selectam SIM-ul dorit din setari la Nokia Lumia 630
Acceseaza submeniul Add Internet APN (Adaugare Internet APN)
Cum adaugam APN dorit la Nokia Lumia 630

Daca nu exista nici un APN definit trebuie adaugat un ANP nou. Adaugarea unui nou APN se face prin butonul "Add Internet APN" (Adaugare Internet APN) aflat la baza ecranului. Pe ecranul telefonului se va afisa meniul Internet APN si introdu cu tastatura ce apare pe ecran accesand APN (Nume punct acces) aflat in cadrul acestui meniu si introdu cu litere mici internet. Confirma setarile facute cu ajutorul butonului discheta (imagine) aflat la baza ecranului, in partea stanga.

Daca exista mai multe puncte de acces definite trebuie sa te asiguri ca cel definit la pasul anterior este activ. In submeniul Cellular+SIM selecteaza Network Selection (Selectarea Retelei) si alege reteaua pe care doresti, in cazul nostru RO Digi.Mobil.

Pentru navigarea pe internet se revine la ecranul principal apasanad tasta centrala aflata la baza telefonului.
Acceseaza aplicatia Internet Explorer din meniul telefonului si tasteaza in bara de navigare numele paginii de internet pe care doresti sa o vizualizezi.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال