Biletul zilei 29 august 2015

Biletul zilei 29 august 2015

UPDATE rezultate
Chelsea - Crystal Palace 1-2 (0-0)
Angers - Nice 1-1
ACS Poli Timisoara - Concordia Chiajna 1-0 (0-0)
Vfb Stuttgard - Eintracht Frankfurt 1-4
Pentru biletul zilei de astazi 29 august am ales 4 meciuri, trei pe numar de goluri si unul pe rezultat la pauza sau la final. Cota finala a biletul zilei de astazi 29 august este de 14,23 la 50 de lei pariati avand un castig de 711 lei.


Primul meci ales este din Premier League cel dintre Chelsea si Crystal Palace. Ambele echipe au media de goluri per meci mai mare de 2,5, insa pentru pariul de azi am ales mai mult de 1,5 goluri in prima repriza cu o cota de 2.45. Aveti si optiunea cu sanse mai mare de a iesi cu mai mult de 2,5 goluri la sfarsitul partidei care are o cota mai mica de doar 1.67 in cazul acesta cota finala a biletului zilei fiind de 9,70
Cel de al doilea meci ales este din campionatul Frantei, unde am mizat pe cei de la Nice care stau foarte bine la capitolul medie per meci (4 goluri/ meci). Angers nu sta bine la capitolul goluri per meci insa ma gandesc la o victorie a celor de la Angers (au doua victorii si un egal in primele trei meciuri din Ligue 1) cu gol marcat de cei de la Nice.
Ultimul meci ales cu pronostic mai mult de 2,5 goluri este din campionatul Germaniei unde Vfb Stuttgard joaca in compania celor de la Eintracht Frankfurt. Vfb Stuttgard are o medie de 4,5 goluri marcate in cele doua meciuri jucate in Bundesliga.

Meciul pe care am mizat x la pauza sau la final este intre Poli Timisoara si Concordia Chiajna. Din pacate cei de la Timisoara dupa un inceput prost de campionat mai au si probleme la club, dupa ce Curtea de conturi a gasit nereguli in finantarea unor cluburi din Timisoara printre care si ACS. Sa vedem daca problemele de la club nu o sa influienteze mai mult decat ar trebui jocul echipei.

Nu se stie ce va fi peste 10 septembrie cu site-urile online ale celor de la bet365 sau unibet asa ca pentru cei care nu si-au facut cont la casele de pariuri legalizate iata mai jos una care ofera bonus de 100% pana la maxim 200 lei  - asa cum facea si bet365. Dati click pe banner si mergeti la pagina cu bonus.

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال