Biletul zilei 15 august 2015

Biletul zilei 15 august 2015

UPDATE - rezultate
KSC Lokeren OV - KV Mechelen 2-0
ACS Poli Timiosara - CSU Craiova 1-1
Ajax Amsterdam - Willem II 3-0
Biletul zilei de astazi 15 august contine pronosticuri pentru trei meciuri cota finala a acestuia fiind de 3,74, la 50 de lei jucati incasand 187 lei. El contine 3 pronosticuri, unul pe numar de goluri si doua pe rezultate.



Cel pe numar de goluri este din campionatul Belgiei si este intre doua echipe care au media de goluri de peste 2,5. Echipa oaspete KV Mechelen are trei meciuri jucate si toate sunt cu peste 2,5, media fiind de 3,7 goluri/meci. Ea joaca in deplasare la Lokeren, echipa care are o medie de 2,7 goluri/meci.
La rezultate pe meci pentru biletul zilei de astazi am ales doua meciuri, unul din campionatul Olandei unde am mers pe mana Ajaxului in meciul pe care il disputa acasa cu Willem II.

 Pronosticurile pentru biletul zilei din 15 august 2015
La Poli Timisoara cu CS U Craiova am mers pe x la pauza sau la final, cred ca meciul se va termina la egalitate, insa am jucat la acoperire pentru orice eventualitate. Un alt pronostic pe care il recomand sa il jucati la acest meci este mai putin de 3 goluri - cota lui este de 1.53

Sfaturi
Daca vreti sa va faceti un bilet castigator cititi cat mai multe site-uri care contin pronosticuri si alegeti din fiecare ce credeti ca e mai bun. Nu jucati ca orbeti pe mana unui singur site sau tipster, pentru ca nimeni nu e perfect sau nimeni nu e ruda cu Mafalda.

Pentru cei care nu si-au facut cont la casele de pariuri legalizate iata mai jos una care ofera bonus de 100% pana la maxim 200 lei  - asa cum facea si bet365. Dati click pe banner si urmati pasii.

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال