Biletul zilei 16 august 2015

Biletul zilei 16 august 2015

UPDATE rezultate
Voluntari - Astra Giurgiu 1-2
Manchester C - Chelsea 3-0
Wolsburg - E Frankfurth 2-1
Pentru biletul zilei de astazi 16 august 2015 am ales 3 meciuri, cota finala a biletului fiind de 9,08 la 50 de lei jucati putem incasa 453. Astazi am ales 1 meci pe pronostic final si doua pe numar de goluri. Primul meci este cel dintre Voluntari si Astra Giurgiu, aici mergand pe mana lui Sumudica. Am mers la acoperire cu x pentru ca Astra are meci saptamana viitoare si e posibil ca unii jucatori sa fie menajati sau concentrarea pe acest meci sa lase de dorit.



Urmatoarele doua meciuri sunt pe numar de goluri, unul din meciuri este din campionatul Angliei iar al doilea este din Bundesliga. Ambele pronosticuri sunt pe numar de goluri. Mare lucru nu se poate comenta pe seama acestor doua meciuri pentru ca de abia au inceput campionatele iar forma si jocul echipelor este de abia in perioada initiala. Sa speram ca intre Manchester City si Chelsea va fi un meci frumos cu multe goluri.
Pronosticurile pentru biletul zilei din 16 august 2015
Sfaturi
In momentul in care vreti sa jucat un bilet la pariuri incercati sa cititi cat mai multe site-uri care ofera pronosticuri si selectati din aceaste oferte meciurile care va convin. Nu jucati in totalitate pe mana unui singur tipster pentru ca sansele voastre de castig sa fie cat mai mari.

Pentru cei care nu si-au facut cont la casele de pariuri legalizate iata mai jos una care ofera bonus de 100% pana la maxim 200 lei  - asa cum facea si bet365. Dati click pe banner si urmati pasii.

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال