Biletul zilei 17 august 2015

 Biletul zilei 17 august 2015

UPDATE - rezultate
Viitorul Constanta - CS Concordia Chiajna 3-1
FC Liverpool - Bournemounth 1-0
Pentru biletul zilei de astazi 17 august am ales doar doua meciuri, unul pe rezultat la finalul partidei si unul pe numar de goluri. Cota finala a biletului este de 3,19 la 50 de lei jucati puteti incasa 159,5 lei



La pronostic pe numarul de goluri am mers pe mai mult de 2,5 goluri la partida dintre Viitorul Constanta si Concordia Chiajna. Ambele echipe au media de goluri peste 2,5 goluri pe meci
Cel de al doilea meci este intre Liverpool  si Bournemouth, si desi nu e bine de jucat meciuri din primele etape de campionat cand echipele nu sunt inca rodate si nu se stie in ce forma sunt am mers totusi pe mana lui Liverpool.
Biletul zilei la pariuri pentru data de 17 august 2015
Tineti minte - alegeti-va meciurile de pe mai multe site-uri de pariuri, nu mergeti pe mana unui singure persoane si mai ales folositi-va creierul si selectati meciurile propuse. Astfel o sa aveti sanse sa castigati cat mai multe bilete la pariuri si sa fiti pe plus.
Pentru cei care nu si-au facut cont la casele de pariuri legalizate iata mai jos una care ofera bonus de 100% pana la maxim 200 lei  - asa cum facea si bet365. Dati click pe banner si mergeti la pagina cu bonus.

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال