Biletul zilei 18 august 2015

 Biletul zilei 18 august 2015

UPDATE rezultate
Manchester United - FC Bruges 3-1
Falkirk - Peterhead 3-5 (Peterhead a avut un jucator in forma maxima care a marcat 5 goluri)
Biletul zilei de astazi 18 august contine doar 2 meciuri si are o cota finala de 2.24 astfel ca la 50 de lei jucati vom incasa 112 lei.
Din pacate oferta de meciuri este slabuta pe azi, in sensul ca sunt meciuri din Champions League unde joaca turul play offului si unde echipele vor juca mai inchis pentru ca se joaca in tur retur si daca acum obtin un scor dezastruos isi pot periclita sansele de calificare.
Unul din meciuri este din Champions League si aici m-am oprit la cel dintre Manchester United si  FC Brugges unde am mers pe numar de goluri, mai mult de 2,5 goluri pe meci in cazul nostru.

Biletul zilei 18 august 2015
Cel de al doilea meci este din Cupa Scotiei si aici nu am prea multe comentarii.
Atentie - alegeti-va meciurile de pe mai multe site-uri de pariuri, nu mergeti pe mana unui singure persoane si mai ales folositi-va creierul si selectati meciurile propuse. Astfel o sa aveti sanse sa castigati cat mai multe bilete la pariuri si sa fiti pe plus.
Pentru cei care nu si-au facut cont la casele de pariuri legalizate iata mai jos una care ofera bonus de 100% pana la maxim 200 lei  - asa cum facea si bet365. Dati click pe banner si mergeti la pagina cu bonus.

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال