Forma nasului dezvaluie personalitatea unei persoane

Foarte multi dintre noi nu stiu faptul ca tipurile de nas se afla in stransa legatura cu trasaturile de personalitate. Astfel dupa forma nasului unei persoane ne putem da seama ce fel de personalitate are, asta cu conditia ca respectiva persoana sa nu fi recurs la operatii estetice bineinteles

Forma nasului dezvaluie personalitatea unei persoane

1. Persoanele cu nas carn

In general persoanele care au nasul carn sunt persoane inspirate si cu bune abilitati organizatorice. Aceste persoane sunt cele de care ai nevoie perioade de criza pentru ca ele nu intra niciodata in panica, sunt rationale si stiu foarte bine sa-si controleze emotiile.

2. Persoanele cu nas curbat

Persoanele care au nasul curbat sunt considerate a fi mari lideri avand un caracter puternic, insa nu temperamental. Ele sunt moderate, nu impulsive in luarea deciziilor si au o mare capacitate de a interactiona cu ceilalti, avand reale abilitati de motivare iar succesul face parte din viata lor si, de obicei, se fac foarte usor remarcate.

3. Persoanele cu nas trupesc

Cei al caror nas care este destul de ingust la baza sunt persoane care gandeste foarte repede si actioneaza pe masura. Sunt persoane inteligente care reactioneaza rapid. Pentru ca reactioneaza rapid, de cele mai multe ori sunt considerate a fi agresive. Acest tip de oameni sunt partenerii ideali si extrem de grijulii.




4. Persoanele cu nas alungit

Persoana cu acest tip de nas este foarte primitoare si pozitiva. In mod normal, oamenii grijulii se asteapta sa primeasca multa dragoste din partea prietenilor sau familiei. Le place sa experimenteze si sa exploreze lucruri noi si pot fi parteneri de incredere.

5. Persoanele cu nas drept ca de grec

Nasul perfect drept, fara niciun fel de unduire este des intalnit in randul grecilor, motiv pentru care chiar i-a fost atribuita si aceasta denumire. Acest tip de nas este foarte usor de identificat din profil. Persoanele care au aceasta forma de nas sunt inteligente, nu actioneaza niciodata fara sa fie bine informate inainte, sunt foarte placute in orice mediu, iar subtilitatea lor este greu de egalat.

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال