Biletul zilei 20 august 2015

Biletul zilei 20 august 2015

UPDATE rezultate
Astra Giurgiu - AZ Alkmaar 3-2 (3-2)
FC Krasnodar - HJK Helsinki 5-1
Se pare ca biletele zilei cu 2 meciuri pe ele au sanse mari de castig, din ultimile 3 jucate 2 fiind castigatoare. Desi cotele lor nu sunt mari, important este sa aduca castig celor care le joaca.
Si astazi 20 august 2015 pentru biletul zilei am ales tot doua meciuri, cota finala a biletului fiind de 2.07, la 50 de lei jucati putand incasa 103.70. Sincer nu prea imi plac pariurile din Europa League pentru ca sunt echipe din campionatele mari care trateaza cu superficialitate aceasta competitie si nu stii niciodata la sa te astepti



Primul meci este un pariu pe rezultat corect la pauza sau la final, si sincer mizez pe un x la pauza, pentru ca nu cred ca nici Astra si nici Alkmaar nu vor ataca in tromba ci vor avea o perioada de tatonare.
Cel de al doilea pronostic este pe numar de goluri si am mers pe mai mult de 1,5 goluri la meciul dintre Krasnodar si HJK Helsinki. Favorita la victorie este considerata echipa din Rusia si cred ca un 2-0 este un scor linisititor pe care ar putea sa il faca in perspectiva unui retur calm.

Biletul zilei la pariuri pentru data de 20 august 2015
Va aduc din nou aminte sa va uitati pe cat mai multe site-uri de pariuri si sa alegeti din variantele propuse meciurile care vi se par cu sansele cele mai mari de a iesi. Nu platiti meciuri sigure si nici ponturi de aranjament caci toate sunt escrocherii.

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال