Gorila care a lovit o femeie la Mamaia face parte dintr-un clan interlop

Un turist a publicat saptamana asta o înregistrare video care conţine imagini şocante in care se poate  observa  un bărbat care loveşte cu bestialitate o femeie pe o plajă din Mamaia Nu i-a convenit că femeia iși așezase cearșaful pe plajă. Individul, cu aspect de interlop, a scuipat femeia în faţă şi apoi a lovit-o brutal. Din cate se pare agresorul face parte dintr-un clan interlop periculos din cartierul bucureştean Crângaşi, clan condus de Nikos Chatzakis.

Nikos Chatzakis
Din pacate pe litoral pe langa conditiile proaste de la unele  unitati de cazare si serviciile proaste de la alte restaurante, mai avem parte si de o multime de marlani si interlopi care s-au mutat la mare. E plin litoralul de neciopliti, pitipoance si cocalari care cred ca lumea e a lor si care nu respecta regulile de buna conduita.
Aceste clanuri mafiote sunt protejate, multe dintre ele, de oameni sus pusi, au conexiuni in politie si astfel scapa usor de mana legii. Pana cand oamenii legii nu isi vor face datoria in intregime si mai ales pana cand legea nu va fi mai aspra cu ei nu vom scapa de acest flagel

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال