Biletul zilei 23 august 2015

Biletul zilei 23 august 2015

UPDATE rezultate
Everton - Manchester City 0-2
FC Ingolstadt - Borussia Dortmund 0-4
RSC Anderlecht - KSC Lokeren 1-0
AZ Alkmaar - Willem II  0-0
Pentru biletul zilei de astazi 23 august (fosta zi nationala a Romaniei) am ales 4 meciuri, 2 pronosticuri fiind pe numar de goluri si doua pe rezultat final. Cota finala a biletului este de 6.25, la 50 de lei jucati noi putem incasa 312 lei
Primul meci pe numar de goluri este din Premier League si este cel dintre Everton si Manchester City. Ambele echipe in primele doua meciuri au avut o medie de peste 2,5 goluri, acesta fiind un criteriu dupa care am ales meciul desi nu este concludent in Premier League disputandu-se putine etape. Insa in Anglia se joaca deschis si in primul rand pe asta am mizat cel mai mult.
Din campionatul Germaniei am ales sa merg pe pronostic final 2 la meciul dintre Ingolstadt cu Borussia Dortmund.
Tot pe rezultat final este si Anderlecht - Lokeren, unde semnul este 1, desi exista un semn de intrebare la Lokeren care are un inceput de campionat bun avand rezultate pozitive in ultimile trei etape. Insa meciurile disputate de ea nu au fost cu echipele de calibru ale campionatului belgian, asa cum e Anderlecht.
Ultimul meci ales este cel dintre AZ Alkmaar si Willem II, un meci la care pronosticul este pe numar de goluri, aici alegand mai mult de 2,5 goluri/ meci. Mizez pe un atac continuu al celor de la Alkmaar si pe multe goluri marcate de ei.
Biletul zilei 23 august 2015
Pentru cei care nu si-au facut cont la casele de pariuri legalizate iata mai jos una care ofera bonus de 100% pana la maxim 200 lei  - asa cum facea si bet365. Dati click pe banner si mergeti la pagina cu bonus.


Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال