Halepino versus tancul, astazi 23 august

Dupa un meci fata istoric in care a macelarit-o pur si simplu pe Jankovic, Simona Halep va da piept cu tancul in seara asta. Cred ca foarte multa lume asteapta meciul asta mai ales ca si l-ar fi dorit in finala de la Toronto, unde nu a fost sa fie.
Uitandu-ma la meciul de aseara gandurile m-au dus la meciurile dintre Sharapova si Simona, acolo unde rusoaica o demoleaza de obicei pe Simona. Ma refer la scor nu la jocul efectiv. In aceeasi situatie sta si Jankovic in fata lui Halep si pot spune ca fiecare jucator are un nas al lui de care nu prea poate trece. In cazul lui Jankovic e Simona, iar in cazul Simonei e Sharapova.



Ma bucur pentru Simona pentru ca a inchis gura idiotilor care o criticau si o faceau in toate felurile. Astora care nu stiu decat sa critice si care au comentat referitor la abandonul Simonei din finala de la Toronto, i-as trezi la 3,30 dimineata si i-as pune la munca vreo juma de ora pe o caldura de aia nasoala, sa vad si eu daca rezista macar 2 zile la rand. E usor de comentat stand cu curu pe un scaun si rontaind chipsuri. 
Cei patru finalisti de la Cincinnati
Cat priveste convocarea la nationala la meciul cu Canada este optiunea ei, in primul rand Canada nu are echipa de tenis, doar Bouchard mai misca ceva si in al doilea rand in afara pozelor facute de politicieni cu ea altceva Romania nu i-a oferit (mai mult ofera asistatilor sociali decat unor copii talentati).

Serena o sportiva cu alura de barbat
Cand mai uit la Serena imi dau seama ca uneori in sport e greu sa ajungi nr 1, pentru simplul fapt ca exista cate un personaj care mai mult seamana a zmeu decat a pamantean. Serena cred ca ar putea concura la baieti cu brio si cred ca ar fi de top 100 fara prea mari probleme - eu unul il vad pe Copil de exemplu luandusi-o urat de la Serena. Oricum Hanescu ar fi o victima sigura a Serenei.
Sper ca meciul de diseara, care va fi transmis pe Dolce de la minim ora 22:00 ( in functie de cum se termina finala baietilor) sa fie unul frumos, in care, chiar daca Simona ia bataie, sa moara frumos. Eu ii tin pumni si ii urez multa bafta. HAI SIMONA!
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال