Conditii extreme de munca - imagini spectaculoase

Trebuie să recunoaștem că sunt persoane pentru care adrenalina este ceva cotidian, și poate că lipsa ei le face viața plictisitoare. Altfel nu văd cum ar putea să lucreze în asemenea locuri riscante.



Ăsta de mai jos e cel mai tare la combinații de schele. I-a trebuit ceva timp și pot spune că ii fuge mintea de a nimerit până la urmă să echilibreze schela și să poată lucra. Mai nașpa dacă e vreun cutremur sau trece vreo mașina de tonaj mare prin apropiere.

O combinatie de schele foarte subrede
Dacă tot vorbim de schele și de lucru la inălțime, uite cum se poate vopsi cu ajutorul unei scări și a două persoane puternice, care pot ține scara pentru ca cineva să lucreze pe ea.

O scara tinuta la inaltime de doi zdrahoni
Ca tot veni vorba de scară uite aici un coșar care nu are frică de înălțime și nici nu e bântuit de amețeli
Eu unul am rău de înălțime și oricum nu mă urc acolo, insă tipul din imagine nu se gândește că dacă cumva cade și nu moare are șanse mari să rămână infirm pe viață? Măcar dacă avea o coardă de siguranță.
Un tip lucreaza pe o scara tinuta de doi cu greutatea lor
In imaginea de mai jos este unul și mai dus cu capul. Cred că nu s-a uitat deloc în jos sau nu știe la ce etaj este.

Un dement care spala  geamurile la o inaltime ametitoare

Altul care de data asta vopsește un geam insă la o inălțime mult mai mică față de eroii de mai sus. Oricum tot rău ar ieși dacă ar cădea și de la inălțimea asta
Un alpinist care vopseste geamurile
Trebuie să repari mașina și nu ai rampă? Nicio problemă, iți improvizezi una imediat, ca cea din imaginea de mai jos
O masina pusa pe o rampa improvizata
Si acum să revenim la lucruri mai amuzante cum este casca de protecție a muncitorului din imagine. De asta e bine să nu arunci niciodată recipientele din plastic pentru că nu se știe când ai nevoie de ele.

E soare tare afară și o vreme caniculară cum a fost și la noi zilele astea? Nu e bai atât timp cât avem buldozerul lângă noi. Iată și soluția să ne ferim de soarele puternic cu ajutorul buldozerului.



Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال