Simona Halep in finala de la Toronto

Spre disperarea frustraților de la marile ziare de pe la noi, care și-ar fi dorit ca marea noastră campioană să fie eliminată rapid și rusinos din turneul de la Toronto, pentru a demonstra că ei sunt marii prezicători ai sporturilor romanești, iată că Simona a revenit pe teren cu o poftă de joc nebună și cu un tenis de calitate care a lasat o impresie foarte bună la toată lumea.



Pană la urmă s-a risipit misterul legat de căderea în jocul ei din ultima lună, sinuciderea vărului ei punându-și amprenta pe psihicul și mai ales pe jocul lui Halep. La această problema cred că s-a adăugat și atacurile fără precedent ale presei din Romania și ale unor cocalari care comentează pe rețelele de socializare depre oricine si orice. Din păcate toată lumea are acces la internet, de la personaje ca violatorii din Vaslui până la ultimile babe care nu mai socializează în fața blocului ci pe Facebook. Si cum acești proști și analfabeți sunt mulți acțiunile lor se văd imediat având un efect nedorit de noi ceilalți.
Din păcate în finala de duminică nu s-a calificat Serena Williams, așa cum mi-aș fi dorit și cum sperau cam toți ci o tânară speranță Bencic, care cred că ii va crea mari probleme Simonei. E mai ușor să joci cu un jucator cu vechi state căruia ii cunoști jocul și pentru care o înfringere nu inseamnă mare lucru și alta e să joci cu o jucătoare tânără care dorește să se afirme, care are altă energie în ea și pentru care tinerețea este un mare atuu.

Interviu Simona Halep la Toronto
Să sperăm că înainte de toate va fi un meci frumos și de asemenea să sperăm că Simona va caștiga un nou titlu.
Eu personal ii doresc MULT SUCCES.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال