Site-urile de pariuri banate dupa 10 septembrie 2015 - cum vom paria

Cum vom paria dupa 10 septembrie, asta este o intrebare pe care multi dintre pariorii care joaca pe site-urile de pariuri online mai vechi nu si-au pus-o inca. In general romanul nu reactioneaza decat cand ii ajunge sula in coaste, in cazul nostru nu va mai putea sa isi acceseze conturile de pe la casele de pariuri consacrateȘ bet365, unibet, bwin, William Hill.


Cei care se ocupa cu aplicarea legii privind jocurile de noroc este o instituţie nou-înfiinţată a statului (în 2013), ONJN - Organizaţia Naţională a Jocurilor de Noroc. ONJN-ul promite, după modelul sperietoarei ANAF, că îi va controla la sânge pe români şi îi va sancţiona, urmând să le ia urma cu ajutorul băncilor.  Amenda pentru un parior prins ca parieaza la casele de pariuri de pe lista neagra a ONJN este între 5.000 şi 10.000 de lei.

Acum, o persoana cu domiciliul în România nu-şi mai poate deschide un cont de pariuri la bwin, unibet sau la bet365, dar sunt active conturile făcute înainte de apariţia legii în România. Acestea din urmă sunt tot ilegale şi li se va lua urma cât de curând.

Avertismentul ONJN pentru pariori
După 10 septembrie, ONJN va restricţiona accesul la conturile pe care românii le au pe site-urile de pariuri nelicenţiate. Astfel  furnizorii de servicii Internet vor fi obligați să implementeze un sistem de filtrare a site-urilor, obligatoriu, pentru toți clienții lor. Furnizorii de servicii Internet vor deveni practic cenzorii informației accesate de orice utilizator român. De asemenea, conform deciziei ONJN aceasta înseamnă și că STS, cel puțin, va putea colecta toate adresele IP ale utilizatorilor de Internet de pe teritoriul României care încercă să acceseze acele site-uri.
Sa vedem ce o sa fie dupa 10 septembrie si cum se vor putea accesa aceste site-uri si pe urma vom mai discuta.

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال