Biletul zilei 27 august 2015

Biletul zilei 27 august 2015

UPDATE - rezultate
Fenerbahce - Atromitos Athinon 3-0
Standard Liege - Molde 3-1
Atletic Bilbao - MSK Zilina 1-0
Astazi se desfasoara meciurile din returul playoffului Europa League, ultima etapa inaintea grupelor, grupe la care spera si Astra Giurgiu si FCSB . Ce e distractiv e ca Steaua spera la calificare, intr-un moment in care echipa nu joaca nimic si mai ales scorul din primul meci este potrivnic echipei. PROTV-ul cei care vor lua cea mai mare teapa alaturi de Steaua, a inceput o campanie cu sloganuri revolutionare privind o minune ca cea de la Liberet, insa ei nu se uita ca echipa se chinuie, nu joaca nimic, batand chinuit echipe care au ajuns ciuca batailor in Liga 1 (aici ma refer la CSU Craiova)


De cealalta parte e Astra, al carui antrenor, Sumudica, face bezele insa inainte de a se vedea cu sacii in caruta. Daca cumva va rata calificarea sa vedeti voi atunci polemici prin ziarele online, caci multa lume asteapta de la el un pas gresit pentru a-l taxa. Mai ales stelistii.
Revenind la biletul zilei de astazi 27 august, acesta contine 3 pronosticuri pe numar de goluri si are o cota finala de 4.75 la 50 de lei jucati castigand 237.

Pronosticurile meciurilor pentru biletul zilei de astazi 27 august
Pentru cei care nu si-au facut cont la casele de pariuri legalizate iata mai jos una care ofera bonus de 100% pana la maxim 200 lei  - asa cum facea si bet365. Dati click pe banner si mergeti la pagina cu bonus.

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال