Transporter 4 - The Transporter Refueled - trailer si prezentare

In luna septembrie va avea loc premiera unui nou film din seria Transporter, serie care a ajuns astfel la episodul 4 - The Transporter Refueled. Din păcate este un film din distribuția căruia lipsește, din păcate, exact omul care a făcut celebră seria și aici mă refer la Jason Stathan.



Ca și în episoadele anterioare Frank Martin este transportatorul cu cea mai înaltă calificare, care datorită regulilor pe care le are - nu schimbă niciodată afacerea, nu cere nume şi nu deschide pachetul - este căutat de cele mai diverse și ciudate persoane, care au de trimis colete periculoase.
In noua serie Frank este constrâns de vicleana Anna şi de cele trei aghiotante ale sale să le ajute să doboare un grup nemilos de traficanţi de persoane din Rusia. Pentru a fi sigure că Frank le va ajuta în acțiunea periculoasă de eliminare a rușilor Anna şi acolitele sale ii răpesc tatăl (Ray Stevenson).

Mânat de răzbunare, el va încălca toate regulile şi nu se va da în lături de la nimic pentru a-şi salva tatăl în această cursă plină de acţiune de pe Riviera Franceză.
Regia este semnată Camille Delamarre din distribuție făcând parte Ed Skrein, Loan Chabanol, Ray Stevenson, Anatole Taubman

Sincer nu știu ce succes poate avea filmul fără Stathan insă never say never așa că o să așteptam să vedem despre ce e vorba și pe urmă ne vom pronunța
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال