Passengers (2016) - prezentare si trailer

Passengers (2016) - prezentare si trailer


Gen: Aventuri, Dramă, SF, Dragoste
Regia: Morten Tyldum
In rolurile principale: Jennifer Lawrence, Chris Pratt




Passengers este un film SF cu actiunea plasată într-un viitor ăn care pământenii parcurg distanțe imense pentru a coloniza noi planete. Distanțele parcurse de colonizatori sunt foarte mari și necesită un timp enorm pentru a fi parcuse, de aceea aceștia sunt puși in capsule de hibernare, astfel incât timpul petrecut pe navă să nu le afecteze organimul. O călătorie până la una din planete dureaza pentru cei 5000 de călători de pe navă 90 de ani.

Scena din filmul Passengers

Insă, ce se intâmplă dacă unul dintre pasageri este trezit din starea de hibernare, din cauza unei defecțiuni apărute la dispozitivele navei? E o intrebare la care o să găsiți răspunsul, urmărind filmul Pasagerii. Este un SF fără prea multă acțiune, cu puține personaje, insă cu câteva intrebări esențiale la care fiecare dintre spectatori poate răspunde in felul său.
Una din ele este: ce ati face dacă v-ați trezi pe o navă cu care călătoriți in spațiu, alături de 4999 de persoane hibernate și nu v-ar ajunge viața pe care o aveți pentru a ajunge la destinație?



Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال