Barcelona un meci fantastic si o calificare istorica dupa 0-4 in tur

Dupa ce in tur Barcelona luase nu mai putin de 4 goluri si in retur in minutul 87 era doar 3-1 cred ca nici cel mai fanatic fan al catalanilor nu se mai gandea la calificare. Si totusi minunea s-a infaptuit.




Luis Enrique parcă a anticipat acest macel,  anuntând la conferința de presă: "Putem să înscriem de 6 ori cu PSG".
Meciul a avut o desfasurare de film, gazdele avand 1-0 dupa doar 3 minute de joc, catalani inscriind prin lovitura de cap a lui Suarez. S-a făcut 2-0 în minutul 40, când Kurzawa a lovit greșit o minge care a ajuns în poarta lui Trapp. Emoțiile francezilor au devenit tot mai mari în minutul 50, când Messi a făcut 3-0 din penalty. După acel 0-4 din tur, remontada părea în grafic.
Insa planurile catalanilor pareau ruinate cand Edinson Cavani, l-a liniștit pe Unai Emery, catapultand o minge în plasa lui Ter Stegen, 3-1!

Un meci fabulos pentru Barcelona in Champions League
Barcelona nu s-a lăsat însă! A mai înscris de două ori în minutele 88 și 90+1 prin Neymar. Golul calificării a venit în ultimul minut al prelungirilor. 5 minute dictase arbitrul neamț. Cu Ter Stegen în careul advers, Neymar a lobat o minge peste toată apărarea franceză. Balonul a plutit până la Sergi Roberto, care a punctat din apropiere și a dus-o pe Barcelona în "sferturi"!


Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال