Destinatii de vacanta - manastirea budista din Taung Kalat

Manastirea budista din Taung Kalat este una dintre cele mai impresionante manastiri din Birmania fiind construita deasupra gurii astupate a unui vulcan stins.

Manastirea budista din Taung Kalat
Desi este cunoscuta ca Manastirea de la Muntele Popa, ea se afla in vecinatatea Muntelui Popa, fiind construita pe dealul de langa acesta, dealul numindu-se Taung Kalat.




Pentru a ajunge la manastire orice turist trebuie sa dea dovada de rezistenta la efort pentru ca este nevoit sa urce cele 777 de trepte de la poale pana in varf.

Cele 777 de trepte care trebuie urcate la Taung Kalat

Turisti care vor dori sa viziteze manastirea trebuie sa fie atenti cand vor urca cele 777 de trepte pentru ca zona este impanzita de macaci, maimutele avand un prost obicei, acele de a fura obiecte de la oamenii pe care ii intalnesc. De la distanta maimutele vor fi cuminti insa in momentul in care se apropie de turisti vor incerca sa prinda orice obiect le cade in labute si sa fuga cu el.

Macacii de la Manastirea Taung Kalat

De asemenea daca o sa doriti sa vizitati manastirea trebuie sa va faceti provizii de apa si sucuri pentru ca pe parcursul urcusului pe trepte nu exista nici un chiosc sau magazin de unde sa cumparati.

Manastirea budista din Taung Kalat


Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال