Sfaturi practice - cum desfundam chiuveta

Chiuvetele de la bucătărie se înfundă în mod constant din cauza alimentelor sau a resturilor menajere aruncate in ele și care nu se elimină total în canalizare, o parte din ele depunându-se pe pereții țevilor până se ajunge să se optureze parțial sau total scurgerea apei.




Pentru a evita situațiile și mirosurile  neplăcute este bine să curățați scurgerile inainte ca acestea să vă creeze neplăceri. In mod normal ar trebui să folosiți o soluție din comert creată special pentru așa ceva insă dacă prin casa nu aveți așa ceva noi vă prezentăm două metode rapide și eficiente de a scăpa de această problemă.

Sfaturi practice - cum desfundam chiuveta
O soluție eficientă de curățare a țevilor de scurgere de la chiuvete este cea in care se folosește oțet, sare si bicarbonat de sodiu.
Aveti nevoie de:
- 1/2 pahar sare
- 1/2 pahar bicarbonat de sodiu
- 1/2 pahar de oțet
- apă clocotită
Se toarnă in ordinea enumerată produsele, pe țeava de scurgere iar desfundarea chiuvetei se va face în doar câteva minute.

O alta variantă pentru a desfunda eficient chiuveta este cea în care se folosește:
- 1 plic cu bicarbonat de sodiu
- zeama stoarsă de la o lămâie mare
Pentru a desfunda chiuveta se toarnă plicul de bicarbonat direct pe scurgere apoi se toarnă și sucul de lămâie. Reacția chimică dintre cele două elemente va duce la topirea "dopului" și la desfundarea chiuvetei.
Tineti totusi minte că atunci când spălați farfuriile, cel mai bine este să aruncați resturile alimentare la gunoi inainte de a spăla cu apă farfuria.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال