Reclama adsense sus

Navigation

Ce masina Mercedes conduce Simona Halep in 2017

Iata ce modele de masini Mercedes va conduce Simona Halep in 2017

Ce masina conduce Simona Halep in 2017


Simona Halep a încheiat un parteneriat cu Mercedes-Benz România în urma căruia sportiva din ţara noastră va avea la dispoziţie o suită de modele Mercedes-AMG


Parteneriatul dintre Mercedes si Simona Halep marcheaza debutul campaniei locale dedicate aniversarii a 50 ani de AMG. Mercedes-Benz Romania a optat sa ii ofere Simonei Halep pentru prima parte a anului 2017 un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupe, urmand ca ulterior sportiva sa aiba la dispozitie o suita de modele AMG pe care sa le conduca. 
Modelul Mercedes-AMG S 63 4MATIC are un motor biturbo V8 AMG de 5,5 litri şi dezvoltă 576 CP. Modelul AMG accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.9 secunde şi are viteza limitată electronic la 250 km/h. Preţul de vânzare al unui Mercedes-AMG S 63 4MATIC în România este de aproximativ 190.000 euro.

Modelul Mercedes pe care il conduce Simona Halep

In momentele in care Simona Halep revine în țară ea poate sa conduca o serie de masini exclusiviste: un Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera, un Range Rover și cele mai noi achiziții – un Mercedes GLE 450 AMG și un Mercedes CLS AMG.

Modelul Mercedes pe care il conduce Simona Halep

Simona Halep se alatura seriei de personalitati locale aliniate cu valorile marcii: Andreea Esca, Camelia Potec, Andi Moisescu si Catalin Stefanescu.
Share

Post A Comment:

0 comments: