Ce masina Mercedes conduce Simona Halep in 2017

Ce masina conduce Simona Halep in 2017


Simona Halep a încheiat un parteneriat cu Mercedes-Benz România în urma căruia sportiva din ţara noastră va avea la dispoziţie o suită de modele Mercedes-AMG


Parteneriatul dintre Mercedes si Simona Halep marcheaza debutul campaniei locale dedicate aniversarii a 50 ani de AMG. Mercedes-Benz Romania a optat sa ii ofere Simonei Halep pentru prima parte a anului 2017 un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupe, urmand ca ulterior sportiva sa aiba la dispozitie o suita de modele AMG pe care sa le conduca. 




Modelul Mercedes-AMG S 63 4MATIC are un motor biturbo V8 AMG de 5,5 litri şi dezvoltă 576 CP. Modelul AMG accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.9 secunde şi are viteza limitată electronic la 250 km/h. Preţul de vânzare al unui Mercedes-AMG S 63 4MATIC în România este de aproximativ 190.000 euro.

Modelul Mercedes pe care il conduce Simona Halep

In momentele in care Simona Halep revine în țară ea poate sa conduca o serie de masini exclusiviste: un Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera, un Range Rover și cele mai noi achiziții – un Mercedes GLE 450 AMG și un Mercedes CLS AMG.

Modelul Mercedes pe care il conduce Simona Halep

Simona Halep se alatura seriei de personalitati locale aliniate cu valorile marcii: Andreea Esca, Camelia Potec, Andi Moisescu si Catalin Stefanescu.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال