Mesaje de felicitare de Sf Gheorghe 2023

 Mesaje de felicitare si urări de Sf Gheorghe


În fiecare an, pe 23 aprilie, creştinii îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă. Daca printre cunoscuți aveții persoane cu numele de George, Georgeta, Georgiana, Gheorghe, Gherghina, Geta, Getuța, Gherghița sau alte nume derivate nu uitați să le trimiți o urare sau un mesaj de felicitare. Iată mai jos câteva mesaje de felicitare pe care le puteți trimite celor apropiați:

Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se-mplinească!

----------

Cu ocazia zilei Sfinţişorului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

----------

La mulți ani ! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața. Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori . O zi de neuitat care să țină o viață!

----------

Mesaj de felicitare de Sf Gheorghe: "De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Gheorghiță!"

----------

La mulți ani cu veselie
Sănătate pe vecie
Casa plină de bucate
Dragoste pe săturate
Bani la greu
Noroc cu carul
La mulți ani și sus paharul!!

----------

Mesaj de felicitare de Sf Gheorghe: "Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani, Gheorghe!"

----------

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă!

----------

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

----------

Mesaj de felicitare de Sf Gheorghe: "Îți urez „La mulți ani” pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Gheorghe, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară."

----------

Astăzi este o zi specială pentru tine iar tu eşti special(a) pentru noi în fiecare zi. Îţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani!

----------

Fie ca această zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări. Sfântul Gheorghe al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească mereu. La Mulţi Ani!

----------

 Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Gheorghe pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

----------

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunată şi un an plin de realizări. La mulţi ani de ziua numelui!

----------

Tot ce-ţi doreşti, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi, şi multă bucurie!

----------

Dragă George, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer La Mulţi Ani, să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

----------

Să fii mereu tânăr(a) şi cu acelaşi spirit vesel. Viaţa să-ţi ofere clipe minunate şi bucurii nemaiîntâlnite. La mulţi ani fericiţi.

----------

Mesaj de felicitare de Sf Gheorghe: "Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă!"




Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال