Câștigătoarea de la loto 6 din 49 din 7 februarie 2021 și-a ridicat premiul

 A fost revendicat premiul de la categoria I de la loto 6 din 49 din 7 februarie 2021

Un alt mare premiu pus in joc de Loteria Română și-a găsit câștigătorul. Fericita câștigătoare a premiului de categoria I de la tragerea Loto 6/49 din data de 7 februarie 2021, în valoare de 8.420.611,68 lei (peste 1,72 milioane de euro) s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române pentru a-și revendica premiul. Ea este din București, are in jur de 60 de ani și, după cum a declarat celor de la Loteria Națională, joacă constant la Loto 6/49 încă de la lansarea acestui joc, adică de aproximativ 28 de ani.
Intotdeauna joacă trei variante simple la Loto 6/49 și o variantă la Noroc, iar numerele alese nu au semnificație personală. Mai jos puteți vedea biletul jucat de aceasta și care a conținut și varianta câștigătoare.



Ea a mai câștigat la loto însă doar sume mici și a continuat să joace până ce acum a prins 6 numere și a luat marele pot de la categoria I.
A aflat că a câștigat marele premiu la Loto 6/49 chiar în seara de 7 februarie a.c., când a văzut numerele câștigătoare pe site-ul Loteriei Romane. Câștigătoarea nu a dorit să-și facă publică identitatea.

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال