Reclama adsense sus

Navigation

Biletul zilei 19 august 2015

Biletul zilei la pariuri pentru data de 19 august 2015 propus de diverse24

Biletul zilei 19 august 2015

UPDATE - rezultate
Kuopio PS - IFK Mariehamn 0-0
Bristol City - Leeds United 2-2 (0-2)
Pentru biletul zilei de astazi am ales doar doua meciuri cota finala a lui fiind de 2,89  la 50 de lei jucati putam incasa 144 leiPrimul meci este din campionatul Finlandei unde am mers pe mai putin de 2,5 goluri marcate/meci la partida dintre Kuopio PS si Mariejamn. Cele doua echipe au un procentaj crescut de meciuri cu media mica de goluri marcate. Astfel Mariehamm in 22 de meciuri jucate are doar 4 meciuri cu media peste 2,5 goluri/ meci in restul de 18 media este de sub 2,5. Kuopio are 2 meciuri mai putin jucate insa si ea are un numar mare de meciuri cu putine goluri - 13 meciuri.
Celalalt meci ales este cel dintre Bristol City si Leeds un meci intre doua echipe care au debutat prost in acest campionat, Bristol City avand 0 puncte din 2 meciuri iar Leeds 2 egaluri.

Revenind putin la biletul de ieri 18 august unde nu am fost atent la una din regulile de pariere - nu paria pe meciurile din cupa. E clar ca pariurile pe meciuri din cupa sunt riscante, pentru ca aici echipele mici au sansele cele mai mari sa se afirme. De multe ori pentru a ajunge sa fii cunoscuta ca echipa e nevoie sa bati una sau doua echipe mai mari. De aceea echipele mici isi dau sufletul pe teren pentru un rezultat bun care le-ar scoate din anonimat,
Insa eu ca un tolomac am pariat pe un meci din cupa si mai ales dintr-o cupa din Anglia acolo unde fotbalul este foarte imprevizibil (si aici nu ma refer la aranjamente ci la daruirea cu care se joaca) si unde un rezultat bun face uneori cat o gramada de victorii. Deci in concluzie - atentie cum pariati pe meciurile din cupe caci sunt foarte riscante - puteti juca de multe ori la surprize pentru ca sunt sanse mari de reusita
PS Inca odata va reamintesc - cititi cat mai multe site-uri care propun biletul zilei si incercati sa selectati meciurile. Nu jucati cu ochii inchisi orice vi se propune si mai ales nu platiti nici un fel de meciuri sigure - nu exista asa ceva. 
BAFTA MULTA TUTUROR

Share

Post A Comment: