Sarlatanii cu meciuri castigatoare 100%

De o buna bucata de timp, mai ales de cand internetul a ajuns sa fie un serviciu comun pentru toata lumea si mai ales de cand au aparut retelele sociale, a aparut un nou tip de escrocherie: vanzarea de meciuri "sigure". Au aparut tot felul de neica nimeni care ofera contracost asa zise "meciuri sigure 100%" care va garanteaza castiguri consistente. Nu stiu cati tolomaci joaca pe mana acestora insa din punctul meu de vedere sunt prea fraieri sa isi dea seama ca sunt inselati.
Sansa de a gasi meciuri sigure 100%
Cea mai usoara metoda de tepuire este vanzarea tuturor celor 3 rezultate posibile care pot apare (in cazul unor pariuri pe rezultat final) la 3 grupuri, contracost desigur si cu plata dupa terminarea evenimentului. Normal ca unul dintre grupuri va fi castigator si probabil ca va plati, restul injurand si ramanand cu paguba. Nu mai zic de editarile biletelor cu ajutorul programelor photoshop.
Revenind la informatiile despre blaturi, sa presupunem ca eu intru in posesia unui rezultat care se va intampla in cadrul unui meci. Ce variante as avea: vand meciul pe internet pentru 50 de lei la 50 de persoane sa spunem si castig 2500 de lei sau joc 1000 de euro sa spunem pe cota respectiva si am un castig de n euro ( in functie de cota jucata)


Sa luam primul caz - in primul rand daca sa presupunem ca ar fi asa si ar fi o sursa care imi da pontul ala nu il da niciodata degeaba si in al doilea rand daca se afla cine a "transpirat" un meci trucat ala poate sa isi rezerve un loc la spital. In al doilea rand cine naiba vinde un pont la un mucea care nici macar bani de tigari nu are?
In a doua varianta care este cea plauzibila - in general daca unu afla din greseala un pont sigur pe un meci este de obicei o persoana din anturajul echipei, care are multi bani si care va baga imediat 25 - 50 de mii de euro in pariul respectiv. In cazul asta se incadreaza pestii care fac rost de bagaboante jucatorile, acestea tragandu-i de limba pe jucatori ( la betie mai ales). Vedeti voi un peste din asta mare vanzand un pont unui pusti cu o pagina de net de kkt? Eu unul nu.
Cele mai uzitate pariuri blat care se pot face sunt pe cartonase galbene, pe numar de cornere si pe lovituri de la 11 metri. E usor sa platesti doi, trei jucatori sa provoace lovituri de la 11 metri sau cornere sau sa ia cartonase galbene.Sau mai exista pariurile dupa pauza cand e de ajuns un jucator ca sa schimbe soarta unui meci. Si aici ca exemplu vreau sa aduc pe Vali Nastase de la Dinamo, care este suspectat de foarte multa lume ca a trantit meciul.
Rezultatele  pe pauza/final sunt greu de realizat pentru ca e nevoie de multe ori de toata echipa si atunci se poate ajunge la lucruri mai urate pentru ca orice jucator nemultumit de ceva poata "transpira".
Deci in concluzie tineti minte - NIMENI NU DA MECIURILE BLAT daca le are si ce e mai important NU VA LASATI INSELATI de niste escroci de joasa speta.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال