Julie Mayaya este Vocea Romaniei

Craciunul i-a adus "congovencei" Julie Mayaya nu un simplu cadou, ci marele premiu de la "Vocea Romaniei": 100.000 de euro de la Cosmote si un contract cu Universal Music Romania. Inca nu s-a obisnuit cu ideea ca ea este "Vocea Romaniei", dar se bucura ca un copil de aceasta realizare.

Julie Mayaya Nzal A Nka s-a nascut în Iasi, dar a copilarit mai mult în Republica Democrata Congo, ţara de origine a tatalui sau (mama sa este românca). Ulterior, tânara în vârsta de 26 de ani a urmat cursurile Facultaţii Spiru Haret din Bucuresti, unde s-a specializat în matematica si drept civil.


Pasionata de muzica, în 2000, Mayaya si-a dedicat timpul pentru cultivarea talentului, iar din acest motiv si-a întrerupt studiile, pe care le-a reluat ulterior. Solista s-a familiarizat cu atmosfera barurilor bucurestene, unde a cântat cu diverse formaţii, printre care KM0, The Crossroads, The Jet Set Band si Yesterday Band.
Au urmat înregistrarile cu Victor Lavric de la VLP Project, alaturi de care a lansat melodiile „Zi dupa zi“ si „Te astept sa mai visam“. Anul trecut, artista a colaborat cu DJ Raoul Russu, pentru mixul „Feelin’ Right“.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال